1e

• Jan Pieter Zwaan
  • Marein Zwaan
  • Remco de Zwart
Verslag van de laatste wedstrijd

Opperdoes – EVC

Snel beslist

Een klein half uur had E.V.C. nodig om een gemankeerd Opperdoes op de knieën te krijgen. Want als 3 persoonlijke fouten 3 treffers betekenen in het totaal van 4 dan is het een kansloze missie.  Loop je achter de feiten aan en is de wedstrijd al gauw beslist. De bezoekers waren in de 1e helft feller en gretiger, en wonnen dus meer duels dan Opperdoes. Dat verklaart de fouten niet, maar wel de nederlaag. Want pas na de 0-4 ging Opperdoes mee voetballen en kreeg het ook kansen om terug te komen. Alleen Marein Zwaan slaagde daarin na de voorzet van Tamo Karpetian en  bepaalde voor rust al de eindstand.

Na de pauze bewees Opperdoes dat de bezoekers helemaal geen wonderploeg hebben en kwam niet meer in de problemen, al was het heilige moeten bij de Edammers er ook wel af. Opperdoes was bovenliggend al ging het niet goed om met de mogelijkheden die er lagen. Zo bleef de stand van 1-4 die na 35 minuten al bereikt was tot het einde staan en kan Opperdoes de wonden likken. Want nacompetitie ontlopen lijkt schier onhaalbaar na het gelijke spel van Buiksloot tegen Hellas Sport, en de winst van Alcmaria Victrix tegen Z.C.F.C.  Maar hoe klein de kansen ook, ga er voor en probeer het goede gevoel te krijgen. Volgende week zaterdag uit naar Amsterdam tegen Buiksloot om 14.30 uur.

.

By | 14 april 2018|