3e

3e 2017-12-19T21:18:45+00:00

Trainingstijden

Alleen als het heel heeel heeeeeel erg mooi weer is (maar niet te warm)

De Trainer/CoachVaccant (eisen worden niet gesteld)

Foto Album

Wist u dat het derde elftal ook een eigen foto album heeft?

.

• Jan Zwaan
  • Wim Zwaan
  • Nico Zwier
Verslag van de laatste wedstrijd

Alle ballen verzamelen

We gaan weer knallen.
Na de fantastische uitoverwinning bij Zouaven, een schitterende thuis overwinning tegen Kleine Sluis en de telleurstellende nederlaag tegen een team waarbij een licht vermoeden was dat de WADA een drukke dag zou hebben; gaan we ons opmaken voor de uitwedstrijd tegen Dirkshorn. Het zal een wedstrijd worden met veel “lucky’s” denken wij. De personele problemen bij de selectie wordt met de week groter en iedere week wordt hierdoor een beroep gedaan op dubbele diensten, spelers die met het tweede mee moeten of zelfs spelers die weer in aanmerking komen voor het eerste elftal.
Het wordt dus weer puzzelen voor de coach en de spelers van de B-selectie vragen zich toch echt af of de mannen van de selectie wel weten dat ze op een teamsport zitten danwel de natuurlijke verplichting hebben naar hun teamgenoten om deze niet in de steek te laten.

Op moment van schrijven staat de teller op 14 spelers bij Opperdoes 3, het is de vraag wat de teller aan gaat geven op zaterdag 21-04-2018 om 13:59 uur.

Eerst volgende wedstrijd: Dirkshorn 2 –  V.V. Opperdoes 3
Geselecteerden: Michel, Bruce, Marc, Scott, Peter, Bas, Joshua, Gideon, Marcel, Andries, Frank, Wim, Nico, Johan

Aanwezig: 12:45 uur
Vertrek: 13:50 uur