J08-1

• Koen de Leeuw
  • Joey Bakker
  • Joris Gutter
Verslag van de laatste wedstrijd

Een goed begin…..

Vandaag mochten we aantreden in Hoogkarspel, daar waar de tegenstander van vandaag (SC Spirit ’30) zich huisvest.
Met een enthousiasme waar je u tegen zegt gingen we van start op het hoofdveld van Spirit.
Daar waar de jongens met zoveel enthousiasme begonnen leek het erop alsof de 0-1 binnen no time zou vallen.
Helaas lukte dit niet, ondanks het feit dat de jongens aanval na aanval aan het opzetten waren.
De keeper van SC Spirit ’30 was in hele goede doen en hierdoor hield Spirit toch stand.
Zelfs Hessel die 3x op doel wist te schieten kreeg de bal niet langs de keeper.
We gingen rusten met een 0-0 tussenstand.
Na limonade en een klein praatje gingen we weer van start.
Helaas waren we niet heel erg oplettend in het begin van de 2e helft en hierdoor lagen de 1,2 & 3-0 al heel snel in het doel.
Toch kwamen we nog heel even terug in de wedstrijd, Bjorn had een grote kans, maakte deze af en zorgde voor de 3-1.
Ondanks deze tegentreffer raakte Spirit niet van slag en schoten ze het ene na het andere doelpunt tegen de touwen met als hoogtepunt, hun laatste treffer.
We eindigden met een 6-1 eindstand, waar de 6-1 van Spirit van grote klasse was.

De jongens hebben met name de 1e helft heel goed gespeeld, zaten er fel op en wonnen geregeld wat duels.
Helaas wou de bal niet echt in het doel van Spirit belanden en dit zorgde voor een 6-1 eindstand.

Volgende week is onze laatste wedstrijd van dit seizoen.

📆 26 mei
🆚 VV Grasshoppers