MO15-1

• Alyssa Visser
  • Anouk Wijdenes
  • Roos Zwaan
Verslag van de laatste wedstrijd

Eerste overwinning in de competitie

Zaterdag 23 September is de eerste wedstrijd gespeeld in de nieuwe competitie van de meiden.

Uitslag  4-1

Dat de nieuwe wedstrijdapp voor sommige verenigingen een probleem kan zijn kunnen wij ons voorstellen,er werd dan ook afgetrapt zonder dat de spelers van DWOW waren gecontroleerd,omdat de teammanager de spelers niet had toegevoegd aan het digitale wedstrijdformulier.  Het is voor de scheidsrechter dan ook niet mogelijk om de spelers te controleren.  Dat dit kan lijden tot het laten meespelen van spelers waar wij op zijn minst een vraagteken bij zetten wat de leeftijd betreft en of zij wel in dit team thuishoren. Er waren in de tweede helft dan ook een paar extra meiden aan het team van DWOW toegevoegd waarbij het opviel dat zij wat ouder waren.  Maar onze meiden hebben vandaag laten zien dat zij zelfs onder flinke druk van de tegenstander een aardig potje voetbal kunnen spelen. Iedereen heeft gevochten voor wat ze waard zijn en krijgen van ons trainers dikke duimen omhoog. In het vervolg zal het dan ook niet meer door ons toegelaten worden dat er een wedstrijd gespeeld  wordt, als de opgave via de app niet is ingevuld.

.

By | 24 september 2017|