Onmisbare krachten

De stille kracht, onmisbaar voor iedere vereniging.

Altijd schone kleedkamers, lijnen die vers zijn getrokken en beschadigingen aan veld of accommodatie welke direct worden gerepareerd. Dat dit altijd zo goed geregeld is, is voor velen van ons de normaalste zaak van de wereld, maar dat komt natuurlijk niet vanzelf.

Iedere maandag en vrijdag staat namelijk een groep van zeven enthousiaste mannen klaar om al die ‘onzichtbare’ klussen op te pakken. Soms met gezonde tegenzin, maar altijd doordacht en gericht op een perfect resultaat.

Zeven prominente Opperdoezers die in de wandelgangen ook wel ‘de schoonmaakploeg’ worden genoemd. Maar in feite doen ze veel meer voor de club dan deze titel doet vermoeden. Of het nu een koffiezetapparaat is dat ingebouwd moet worden, struiken gesnoeid of onkruid gespoten. Eén telefoontje is vaak genoeg en de klus wordt geklaard.

We hebben het hier over Piet Gutter, Piet Smak, Arie Rustenburg, Evert Druijf, Simon Mazereeuw, Maarten Zwaan en Klaas Zwaan. Ze zijn allemaal verschillend van elkaar maar functioneren als een hecht team. Zolang de koffie maar klaar staat!

‘The Magnificent Seven’ is op zoek naar versterking! Onder het mom van: Meer handen maken licht werk en geeft daarnaast ruimte voor een extra koffiepauze;) willen ze graag de groep uitbreiden. Lijkt het je leuk en heb je tijd? Kom dan gewoon eens langs op maandag of vrijdagochtend.

Het bestuur

(op de foto van links naar rechts: Piet G, Piet S, Arie, Evert, Simon en Maarten. Klaas ontbreekt op de foto)

2018-04-04T16:39:33+00:00 4 april 2018|