Opperdoes – ZCFC (Hemelvaartsdag)

Niet Wakker

En opnieuw een nederlaag, nu tegen Z.C.F.C. Want een wedstrijd die om 14.30 uur aanvangt dien je ook om die tijd te beginnen. Opperdoes deed dit dus niet, een halve minuut later,  toen was het leed al geschied en kon het voor de 2e keer aftrappen. Dan loop je weer achter de feiten aan, en kwam het na een heel moeilijk kwartier wat beter in de wedstrijd . Dan is er ook nog geen geluk dat er enkele prima aanvallen geen doelpunten opleveren. Waaronder die van Tamo Karpetian, wiens inzet op de lat belandde. Weer een snelle counter en de 0-2 stond op het bord. Die klap is Opperdoes niet meer te boven gekomen en voor de rust valt dan ook nog de 0-3 uit een vrije trap die via de lat precies voor de voeten van een Zaandammer viel. Kort na rust de 0-4 en dit was tot 5 minuten voor tijd ook het enige wapenfeit wat er nog toe deed. De thuisploeg trachtte nog wel de eer te redden, al zag het daar niet naar uit. Tot de 85e minuut in wat een klein offensief genoemd kon worden Tamo Karpetian de bal op schuin rechts voor het doel de bal prachtig in het verre zijnet legde en zo de mooiste van de dag noteerde. 1-4 en hier bleef het bij en zo moeten de punten de zaterdag tegen Kadoelen behaald worden. Thuis om 14.30 uur.

.

2018-05-13T07:37:19+00:00 13 mei 2018|