Word lid en ontvang gratis een inloopshirt

Sinds 1950 is vv Opperdoes het middelpunt van het dorp voor veel Opperdoezers. In eerste plaats natuurlijk voor alle actieve leden, maar ook voor iedereen die op zaterdag langs de lijn hun favoriete team aanmoedigen of gewoon aan de bar even bij elkaar willen zijn. Met een wedstrijdje kijken als ‘goed excuus’ is het dan ook altijd gezellig druk op de club. Daarnaast wordt er voor jong en oud ook veel op ons complex georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan bingoavonden, klaverjassen, koningsspelen voor onze lagere school en natuurlijk niet te vergeten het jaarlijkse stratentoernooi.

We zien en lezen echter regelmatig dat het voor voetbalverenigingen steeds moeilijker wordt om het ledenbestand goed op peil te houden. Vooral kinderen hebben heel veel mogelijkheden om sport te beoefenen en het is niet meer vanzelfsprekend dat dat voetbal wordt. Met name bij een kleine vereniging zoals onze club kan het tot gevolg hebben dat we bepaalde teams niet meer op de been kunnen krijgen, met als resultaat minder wedstrijden op de zaterdag en daarmee minder gezellige drukte.

Om als vv Opperdoes voor nu, maar ook in de toekomst deze belangrijke rol te blijven vervullen zijn we op zoek naar nieuwe leden in alle leeftijdscategorieën. En om deze oproep extra kracht bij te zetten hebben we een actie welke loopt tot 9 juni. Tijdens de actieperiode ontvangt ieder nieuw jeugdlid namelijk gratis een mooi inloopshirt van Muta inclusief opdruk van zijn of haar initialen op de borst gedrukt. Dus, meld je aan!

(Vraag naar de actievoorwaarden via info@vvopperdoes.nl)

Klik hier voor het inschrijfformulier

2018-05-08T07:48:08+00:00 7 mei 2018|