• Arno's Analyse: AFC IJburg-thuis

• Opperdoes 1 speelde met 2-2 gelijk tegen AFC IJburg. We spraken na afloop met trainer Arno Hulspas.

Heb je je een beetje vermaakt langs de kant?

,,Het was een wedstrijd met heel veel strijd. Maar vooral rommelig, we waren niet balvast. De wedstrijd speelde zich van ‘zestien’ tot ‘zestien’ af. Nu was het veld ook matig; nat en drassig. Daarop was combinatievoetbal ook niet mogelijk.’’

Maar toch, een vroege voorsprong!

,,Ja en weer een weergaloos doelpunt van Niels. Hij nam de bal aan met de hak op de rand van het strafschopgebied en tikte de bal de hoek in. Maar helaas scoorde IJburg al een minuut later omdat onze keeper, zoals hij zelf zei, tegen de zon in keek. Dat was wel een dompertje. In de tweede helft kwam IJburg met een buitenspeldoelpunt op 2-1. Ik denk dat de penalty na een overtreding op Roy een goedmakertje van de scheidsrechter was.’’

En wat is nu overall het gevoel na deze wedstrijd?

,,We zijn blij met een punt. Aan knap aanvallen kwamen we niet toe. De tegenstander zette twee spelers op Marijn. Dat hadden ze wel goed gezien. Het doel blijft onveranderd. We willen de beste van de rest, achter Sporting Andijk en Vrone, worden.’’