• Arno's Analyse: De Kennemers-uit

• Opperdoes 1 won met 7-0 van de Kennemers. We spraken na afloop met trainer Arno Hulspas

Dat was een eenvoudige overwinning, Arno.

,,Eénrichtingsverkeer was het, we hebben niets weggegeven en bij vlagen liep het ook wel lekker. We wisten vooraf dat de tegenstander het veld ‘klein’ wilde houden, dus wij moesten van de zijkant voetballen. Dat is redelijk opgepakt.”

Heb jou nu ook echt van de wedstrijd genoten?

,,Het was natuurlijk een saaie pot. We hadden veel balbezit en hadden de score ook nog wel op moeten voeren. We hadden eigenlijk een score in de dubbele cijfers moeten neerzetten.”

Er was maar een opdracht om in kans te maken op de nacompetitie en dat was winnen.

,,Het begint eentonig te worden, maar we doen nog steeds mee. Wij hebben gedaan wat we moesten doen en Koploper Westzaan won van Sporting Krommenie. Als Westzaan volgende week goed afsluit tegen Wieringermeer, zit de nacompetitie voor ons er nog in.”

• Zaterdag 11 mei
    Opperdoes 7
    De Kennemers 0
    Doelpuntenmakers:
    Daan Dijkman  3
    Roy van Dijk 2
    Bas Kee 1
    eigen doelpunt 1

Minutenspel:

zestig euro gedeeld door zeven doelpunten, dat werd even te lastig wisselen. We streken eenmalig met de hand over het hart en staken ons Minutenspelbeheerder een tientje extra toe. Die overigens zelf ook mocht delen in de poet.

Doelpunten:
    Daan Dijkman in de zevende minuut, winnaar Kees Zwaan
    Roy van Dijk in de vijfiende minuut, winnaar Peter Gutter
    Daan Dijkman in de negentiende minuut, winnaar Gerard Wouda
    Een eigen doelpunt van De Kennemers leverde Jan Ploeg een tientje op
    Daan Dijkman (alweer hij) in de 57e minuut, winnaar Miriam Putting
    Roy van Dijk in de 83e minuut, Yannick Moreno als winnaar.
    en tot slot, het doelpunt van Bas Kee in de 87e minuut, met Corrie Euwen als winnaar.

• Wedstrijdsponsor