• Arno's Analyse: Westzaan-uit

 • De laatste wedstrijd van het seizoen werd door Opperdoes met 2-1 gewonnen van Westzaan. We spraken na afloop met trainer Arno Hulspas.

  Arno, er was nog een kleine kans dat jullie de nacompetitie om promotie ingingen, maar dat is niet gelukt.

  ,,Inderdaad. Dat is gewoon jammer. We hadden een grote overwinning neer moeten zetten en dan had Wherevogels moeten verliezen. Uiteindelijk won Wherevogels, dus ook een grote zege had niet geholpen. Toen we vandaag na tien minuten op achterstand kwamen, was het geloof in een goede afloop eigenlijk direct weg. Het is wel positief dat we de wedstrijd winnend afsluiten.’’

  Al moest de driepunter uit de tenen komen.

  ,,Ja, want pas vlak voor tijd scoorden wij de winnende via Bas. Maar toen was al wel duidelijk dat we de nacompetitie niet gingen halen.

  Dus eindigt het seizoen met een kater?

  ,,Nee, zeker niet. We hebben tot de laatste speeldag meegedaan om de nacompetitie te halen. Het gat was echt wel groot maar we hebben in de laatste vier wedstrijden nog goede resultaten behaald. Volgend seizoen gaan we weer met frisse moed verder. Er komen dan wat jonge jongens bij de selectie. Ze zijn gretig en kloppen aan de deur.’’

   

 • Zaterdag 20 mei  
  Opperdoes 2
  Westzaan 1
  Doelpuntenmakers:  
  Robin Stam 1
  Bas Kee 1

   

  Minutenspel

  Tijdens de laatste competitiewedstrijd stond er een flinke pot met geld klaar voor het Minutenspel. Liefst twee keer achtereen vond er geen uitkering plaats. Daardoor was de pot gegroeid tot € 180,00.

  Uiteindelijk zijn er twee gelukkigen, die ieder 90 euro verdienen: Robin Stam scoorde in de 52e minuut en dat is de minuut van Miriam Putting. De winnende treffer van Bas Kee viel in de 88e minuut en die stond op naam van Wiljan van Splunter.

  Iedereen bedankt voor de deelname en hopelijk tot volgend seizoen!

 • Wedstrijdsponsor