• ‘Ballen Jaap’ (88) overleden

• Vandaag bereikte Voetbalvereniging Opperdoes het droeve bericht dat Jaap van Nifterick is overleden. Jaap stond bekend als ‘Ballen Jaap’. Hij verzorgde jarenlang de wedstrijd- en trainingsmaterialen voor onze vereniging. Jaap was bovendien trouw supporter van Opperdoes.

Jaap kwam als Amsterdammer te gast op Camping Klein Giethoorn in Opperdoes. Later kwam hij permanent in Opperdoes wonen maar bleef hij de camping trouw. Voetbalvereniging Opperdoes kon jarenlang op zijn trouwe inzet en support rekenen. Tijdens het kampioensfeest in 2010 droeg Jaap een clublied op aan de vereniging die hem zo dierbaar was geworden.

Jaap overleed op 29 november op 88 jarige leeftijd in Amsterdam. Voetbalvereniging Opperdoes wenst zijn naasten veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.