• Belangrijke uitnodiging voor ouders van jeugdleden

• We gaan weer beginnen

De zomervakantie loopt tegen zijn einde en de laatste Opperdoezers druppelen langzaamaan het dorp weer binnen. Afgelopen seizoen was lang en ook het bestuur heeft zijn tijd genomen om de batterij op te laden en is weer gemotiveerd om er samen met alle leden een mooi nieuw jaar van te maken.

Om dit seizoen goed van start te kunnen gaan organiseren we voor de jeugdafdeling ‘De VVO Kick Off seizoen 2019-2020’. Hiervoor nodigt het bestuur alle jeugdleden en hun ouders/ verzorgers uit om bij aanwezig te zijn. Tijdens deze Kick Off gaan we u bijpraten over de activiteiten voor de jeugd, kunt u kennis maken met de nieuwe samenstelling van het jeugdbestuur en heeft u de mogelijkheid om het bestuur vragen te stellen of met ideeën te komen.

De bijeenkomst staat gepland op vrijdag 30 augustus. Aanvang 20.00 uur.

Wij kijken uit naar uw komst!

John van Dijk

Voorzitter vv Opperdoes