• Bericht van de voorzitter: Opvolger gezocht!

• Beste leden van vv Opperdoes,

Sinds januari 2018 ben ik als voorzitter verbonden aan vv Opperdoes. Mijn eerste termijn zit er inmiddels op en ik heb in goed overleg met de overige bestuursleden besloten mijzelf niet herkiesbaar te stellen.

Ik heb me altijd met veel plezier en toewijding ingezet en zal dit ook tot 30 juni 2022, als ad interim voorzitter, blijven doen.

Daarna wordt het tijd voor een andere, betrokken Opperdoezer die de club met zijn of haar visie en ideeën verder wil helpen. Ik weet dat het een functie is die tijd van je vergt, maar als je vv Opperdoes én het dorp een warm hart toedraagt is het ook een functie waar je veel voldoening uit haalt.

Ik zal als ‘Vriend van Opperdoes’ ook na 30 juni betrokken blijven bij de club. En daarbij zal ik als vrijwilliger en ‘vader van’ ook regelmatig op de velden te vinden blijven.

Ik kom graag in contact met een goede opvolger. Praten kan altijd!

John van Dijk
    Voorzitter vv Opperdoes