• Bestuurswisselingen

• Kees Zwaan heeft per 30 juni na 24 jaar afscheid genomen als penningmeester/bestuurslid van Voetbalvereniging Opperdoes. Zijn positie wordt voorlopig ingevuld door Gideon Smit. De definitieve overdracht van de administratie is per 1 september een feit. Naar een permanente invulling van het penningmeesterschap wordt nog gezocht. Interesse? Neem contact op met het bestuur.

Sinds begin vorig seizoen was ook de positie van secretaris binnen het bestuur vacant. In Linda Wilms hebben we iemand gevonden die die taak op zich wil nemen. Linda loopt inmiddels mee en zal tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in november door het bestuur voorgedragen worden.

Tegelijkertijd nemen we afscheid van Jacco Wilms. Hij was vorig jaar tijdens de ALV benoemd tot bestuurslid maar ziet wegens drukke werkzaamheden geen kans aan te schuiven bij het bestuur. Wel zal Jacco zijn rol binnen de jeugdafdeling van Voetbalvereniging Opperdoes blijven vervullen.