• Club van 100 en Rabobank schenken koelcel van DK Koeltechniek

 • De tapinstallatie is vervangen. In plaats van vaten van 50 liter bier werken we nu met de veel handzamere cilinders van 20 liter. Deze vaatjes moeten – in tegenstelling tot die 50 liter exemplaren – vooraf gekoeld worden.

  Daarnaast stonden er op diverse plekken in ons clubgebouw oude koelkasten. We hebben Dirk Klaver van DK Koeltechniek, al jarenlang trouwe sponsor van onze vereniging, gevraagd mee te denken aan een oplossing en zo kwamen we tot de aanschaf van een koelcel. Deze is eind maart geplaatst.

  Om de vaatjes zo effectief mogelijk op te slaan, heeft Marc Druijf hiervoor een stellage gebouwd. Deze is gesponsord door Mazcom, waarvoor hartelijk dank. Natuurlijk moeten we Piet Gutter niet vergeten die ook veel uren in de voorbereiding en hulp tijdens installatie heeft gestoken. 

  Naast bier worden ook andere gekoelde produkten in de koelcel opgeslagen. Hierdoor konden we afscheid nemen van de oude koelkasten. 

  We hebben met succes een aanvraag gedaan voor een coöperatieve duurzaamheidsbijdrage van de Rabobank en een ander groot deel van de investering is gedekt door de Club van 100. De Club van 100 ondersteunt de vereniging met de aanschaf van stoffelijke goederen. U bent lid voor 50 euro per jaar en beslist mee waaraan de totale inleg besteed wordt. Ook lid worden? Mail met info@vvopperdoes.nl of neem contact op met Wim Euwen, Sportlaan 5.
  We willen een ieder die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van dit project hartelijk danken!

   

 • Een thuiswedstrijd voor DK Koeltechniek B.V.

  Voor nieuwe projecten en storingen reist Dirk door heel Noord-Holland en vaak ook naar Utrecht en Zuid-Holland. Een project in de buurt is altijd leuk, en dit was wel heel dichtbij. We mochten voor de vereniging een koelcel met complete installatie plaatsen. Alles was goed uitgemeten van te voren en het past perfect. Nu Jocelyn veelal met Dex in de weer is had Dirk een hele goede hulp aan Piet Gutter. Samen hebben ze 1 dag hard gewerkt.

  Geniet van jullie koude biertjes, andere drankjes en veel voetbal plezier!

  Dirk Klaver
  DK Koeltechniek