• Commandeur Verzekeringen nieuwste 'Vriend van Opperdoes'

 • Met het overnemen van het personeel en cliënten van West-Friesland Advies Groep (WFAG) kwam hun sponsorcontract van Voetbalvereniging Opperdoes ter sprake. Lang hoefde Frank Ooteman van Commandeur Verzekeringen uit Zwaagdijk-Oost niet na te denken toen hem gevraagd werd vv Opperdoes te sponsoren.

  Met zijn onderneming, actief in verzekeringen voor particulieren en MKB, ondersteunt Ooteman verschillende, kleinere voetbalverenigingen in de omgeving. Waarom? “Een voetbalclub vormt het sociale hart van een dorp. Als er geen voetbalclub meer is, dan is de ziel uit het dorp. Daarom willen wij graag meehelpen de verenigingen in stand te houden.”

 • Een voetbalclub vormt het sociale hart van een dorp

  Frank Ooteman van Commandeur Verzekeringen

 • Frank Ooteman, al 27 jaar actief bij Commandeur Verzekeringen  heeft zelf een voetbalachtergrond. Speelde als jeugdlid bij De Zouaven in Grootebroek en later in “het fameuze vierde” van VVW uit Wervershoof. Zijn dochters handballen bij VVW, waar de bedrijfsnaam de shirts siert.

  De filosofie die Commandeur Verzekeringen uitdraagt, is ook in het voetbal van toepassing. “Het is goed om je kwaliteit te weten, maar het is beter om je beperkingen te kennen”, stelt Ooteman Maar ook: “We helpen onze klanten zoals je zelf ook graag geholpen zou willen worden.’’

  De samensmelting van Commandeur Verzekeringen en WFAG ging voor personeel en klantenbestand vrijwel geruisloos, zegt Frank Ooteman. ”Op beide kantoren heerste een West-Friese cultuur:  met beide benen op de grond. Die cultuur willen we bewaken. Klanten mogen geen nummer zijn. Wij zijn laagdrempelig en werken met korte lijnen.”

  Per 2020 is Commandeur Verzekeringen Vriend van Opperdoes en per dit seizoen speelt ons eerste elftal met de naam van Commandeur Verzekeringen op de rug.

  Commandeur Verzekeringen
  Korenmarkt 15
  1681 PB  ZWAAGDIJK-OOST
  www.commandeur.nu
  info@commandeur.nu
  Tel. 0228-566666