• Corona: Complex dicht voor toeschouwers, kantine gesloten

• Beste bezoeker,

In navolging van de coronamaatregelen die 13 november 18.00 uur zijn ingegaan, is ons complex voorlopig gesloten voor publiek. Op het complex zijn alleen spelers, trainers, begeleiding, bestuursleden en noodzakelijke vrijwilligers aanwezig en niet eerder dan strikt noodzakelijk.

Voor jeugdwedstrijden geldt dat alleen een beperkt aantal ouders van de bezoekende club aanwezig is, mits zij voor het vervoer zorgen. De richtlijn is: bij wedstrijden t/m Onder 12 maximaal 3 ouders (+ begeleiding), bij wedstrijden van Onder 13 en ouder maximaal 4 ouders (+ begeleiding). Probeer als bezoekend team ook deze richtlijn aan te houden.

Verzamelen voor uitwedstrijden vindt buiten het complex plaats.

De kantine van vv Opperdoes zal gesloten zijn

We rekenen op jullie begrip. We hopen dat iedereen gevrijwaard blijft van het covid-virus en dat we snel weer terug kunnen naar normaal.

Bestuur vv Opperdoes