• Corona-update: alle activiteiten in maart afgelast

• Beste leden, supporters, vrijwillgers en andere betrokkenen,

De KNVB heeft alle geplande voetbalwedstrijden tot en met in ieder geval 31 maart uitgesteld. Dat betekent dat er deze maand geen wedstrijden meer gespeeld worden. De KNVB adviseert verenigingen ook geen trainingen, oefenwedstrijden en andere grote bijeenkomsten te organiseren.

Het bestuur van Voetbalvereniging Opperdoes volgt deze lijn. Dat houdt concreet in dat:

-          Er tot en met 31 maart geen competitiewedstrijden worden gespeeld

-          Er tot en met 31 maart geen oefenwedstrijden worden georganiseerd

-          Er tot en met 31 maart niet meer wordt getraind op het complex van Opperdoes

-          De feestavond van zaterdag 14 maart wordt geannuleerd

-          De vrijwilligersavond van zaterdag 28 maart wordt uitgesteld

De jeugdbingo van vrijdag 3 april gaat vooralsnog door.

Voor meer informatie over de beslissingen van de KNVB, klik je op deze link.

Voor informatie over Corona, zoals nieuws, symptomen en voorkoming, kijk je op www.rivm.nl

Mocht er meer of ander nieuws zijn, dan informeren wij jullie zo spoedig mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Voetbalvereniging Opperdoes