• De Vrijwilligersavond: 28 maart

• Voetbalvereniging Opperdoes leunt op tal van vrijwilligers. Gelukkig maar, want zonder vrijwilligers heeft de vereniging geen bestaansmogelijkheid. Ga maar na: de kantine en kleedkamers zouden niet schoongemaakt worden, er zouden geen lijnen op de velden meer staan, geen training gegeven worden en ook geen voetballen besteld. Om maar even een paar punten te noemen.

Vrijwilligers zijn mensen die dagelijks of wekelijks voor de vereniging bezig  zijn. Die klaar staan als je ze vraagt, zaken zelf oppakken of knelpunten signaleren. Mensen die de vereniging draaiende houden.

Voor hen organiseren we jaarlijks de vrijwilligersavond. Om hen te bedanken voor hun inzet gedurende het seizoen.

Dit jaar houden wij de vrijwilligersavond op  zaterdagavond 28 maart. Houd deze datum vrij in je agenda. De definitieve uitnodiging volgt nog!