• Derde on Tour: 37 man gevraagd te ballen, 13 op het veld, 0 punten

 • Een kraker van jewelste stond op het programma. De nummer 12 tegen de nummer 11. Wegens personele problemen bij het 3e van Opperdoes werd er een blik reservespelers open getrokken, zo'n 37 spelers zijn gevraagd om bij te springen. Helaas mocht dit niet zo'n succes zijn en begonnen we de wedstrijd met 12 man (uiteindelijk 13) en de 2e helft waren we nog maar met 11. Gelukkig kon onze vertrouwde linksback, ondanks zijn blessure wel bijspringen als vlagger.

  We begonnen de pot gelijkwaardig, totdat we ongeveer 30 minuten verder waren. Wiron maakte de 0-1 en liep snel uit tot de 0-4. Dit was ook de ruststand.

  Na wat positionele omzetting, weliswaar gedwongen, begonnen we de 2e helft fris. Echter was het wel Wiron die eerst scoorde. Frank Z zorgde voor de eretreffer namens Opperdoes en na het inzicht van Marc Druijf scoorden we zowaar nog een 2e keer, dit keer was Lucas degene die afdrukte. In de tussentijd pakte Bruce, na een typische Bruce actie een gele kaart en mocht 10 minuten op de bank zitten. Dit zorgde niet voor een verandering in de score trouwens. Wiron scoorde in de slotfase nog een keer en zorgde voor een 2-6 eindstand. Wij stonden in de slotfase met 10 man, nadat Rene met een blessure van het veld ging.

  Het waren krappe sokken vandaag en helaas zorgde dat niet voor nieuwe punten. Volgende week wacht WSW in Wijdenes op ons, een nieuwe kans voor punten.

  Speciale dank aan onze hulptroepen:

  Jelle (die de eerste helft, ondanks de tegengoals meer dan verdienstelijk keepte), Walter (die met passjes strooide) en Lucas (die scoorde)

  "Voorheen de Captain"

 • Zaterdag 28 oktober  
  Opperdoes 3 2
  Wiron 3 6
  Doelpuntenmakers:  
  Frank Zwaan 1
  Lucas Dirkson 1