• Derde on Tour: 6 punten in een paar dagen tegen SVW'27

 • Zaterdag 6 April staat het programma 'Opperdoes - SVW'. Eigenlijk voelde het nog als een Unfinished Business, aangezien de wedstrijd in Heerhugowaard begin voorjaar niet is uitgespeeld.

  We beginnen aan de wedstrijd, maar SVW gaf gelijk goed druk. Opbouwend wars Opperdoes op eigen helft goed. Totdat we op de zestienmetergebied kwamen, verloren we de bal en gaat SVW direct voor de counters met twee snelle aanvallers. Gelukkig stonden de defensie en de keeper goed ervoor en konden we de 0 houden.

  De rust is aangebroken. Nog altijd staat het 0-0, maar SVW was vaker gevaarlijker voor doel geweest dan Opperdoes.

  Tweede helft begon de druk op Heerhugowaardse keeper toe te nemen. En met resultaat: 1-0 door Frank Zwaan. En al gauw kwam de 2-0 door Marc Dijkman.  Alhoewel de grensrechter het in twijfel gaf, gaf de scheidsrechter de goal toe.

  Uiteindelijk in de slot minuten wordt door onze captain Jeroen Bakker de 3-0 erin geschoten, de 0 werd gehouden en verdiende 3 punten in Opperdoes gehouden.

  Na een paar dagen kregen we ook nog de 3-0 overwinning toegekend van de wedstrijd die in eind Februari niet hebben uitgespeeld. Met andere woorden: Opperdoes 3 staat voorlopig GEEN laatste meer en wilt hoger in de ranglijst.

  A.S. Zaterdag 13 April staat Zwaluwen 30 3 op het programma. Opperdoes 3 hoopt in dit wedstrijd wel de schade te beperken.

 • Zaterdag 6 april  
  Opperdoes 3 3
  SVW'27 8 0
  Doelpuntenmakers:  
  Frank Zwaan 1
  Jeroen Bakker 1
  Marc Dijkman 1