• Derde on Tour: afgekeurde goal breekpunt

 • Tegen FC Medemblik kwamen we er een half uur niet aan te pas. De ene na de andere aanvalsgolf kwam over ons heen. Mede door keeperswerk van Frank bleven we lang op de been. Kansjes waren er ook: voor Wout die op de benen van de keeper schoot of voor Lucas die de vogelvrij staande Wout juist weer helemaal over het hoofd zag. Toch gingen we de rust in met een achterstand omdat de bezoekers uit de counter scoorde.

  In de tweede helft leken we op gelijke hoogte te komen toen Lucas de bal tegen de touw jaagde. Helaas had de grensrechter zes passes daarvoor al buitenspel geconstateerd en hier ging de scheidsrechters hier in mee. Weg gelijkmaker. En erger nog, toen de bal weer ging rollen stond Medemblik binnen de kortste keren voor ons doel: 0-2. En het verzet bleek gebroken, want luttele momenten later stond het ook 0-3.

  Dat was voor ons nog geen sein ons over te geven. We drongen ons op zonder al te gevaarlijk meer te worden en daarmee verwaarloosden we de verdedigende stellingen en kon Medemblik – mede door een (het moet gezegd) fraai eigen doelpunt van Marc tot 0-6 uitlopen.

 • Zaterdag 2 april  
  Opperdoes 3 0
  Medemblik 3 6
  Doelpuntenmakers:  
  -