• Derde on Tour: Complete chaos na rust

 • Anders dan de uitslag doet vermoeden, hadden we in de eerste helft de zaakjes redelijk voor elkaar al lukte het ons te weinig zelf voor gevaar te zorgen. Een buitenspeldoelpunt en een breedtebal die door een polletje de mist in ging, leverden een 0-2 achterstand op.

  In de tweede helft ging het echter compleet mis, chaos all-over-the-place. BOL schoot vrijwel alles raak wat voor hun voeten kwam. In een periode van vijf minuten scoorde onze tegenstander vier keer. Om de situatie te tekenen: twee keer gleed een speler van ons uit en passte de bal recht in de voeten van een tegenstander, éénmaal kwam de bal uit een flipperkast voor de voeten van een BOL-speler die ‘per ongeluk’ raak schoot en dan hebben we het nog niet over alle andere ongelukkige omstandigheden. Slechts één doelpunt van de tegenstander konden we als “goed uitgespeelde aanval” bestempelen.

  Eerlijk is eerlijk, de overwinning van BOL was terecht maar op basis van wat we in de eerste helft lieten zien, liep de score na rust veel te hoog op.

 • Zaterdag 20 november  
  Opperdoes 3 0
  BOL 5 9
  Doelpuntenmaker:  
  -