• Derde on Tour: daar was weer eens een onvervalste zaag

 • In de eerste helft werd het vooral achteruit lopen en de boel dichthouden tegen de jonkies uit Koedijk. Die voetbalden best aardig maar voor de goal waren ze wat besluiteloos of ze probeerden het veel te doorzichtig te spelen.

  Er moest balverlies aan te pas komen om de 1-0 aan te tekenen, datzelfde recept volgde bij de 2-0. Voor de 3-0 mag je alleen maar bewondering tonen. Haters zullen zeggen dat de vrije trap een lucky was. Zelf vond ik het een fantastische inzet. Vanaf de zijkant, met veel snelheid over de keeper in de  verre bovenhoek. Dat gaat niet per ongeluk.

  In de tweede helft viel Nico al snel geblesseerd uit en gingen we zonder wissel (en vlagger) verder. Bovendien werd het spel iets onvriendelijker. Een pittige overtreding en even daarna een onvervalste zaag werden met ‘geel’ beloond, maar ook tegen negen man konden we geen vuist maken. Toen Koedijk weer op volle kracht was, kwamen ze wel tot kansen maar scoorden ze ook niet meer. Wij ook niet. Dat de Koedijk-keeper bevroren het veld af getild werd, zegt alles over hoe vaak we bij zijn doel kwamen.

 • Zaterdag 26 november  
  Koedijk 2 3
  Opperdoes 3 0
  Doelpuntenmaker:  
  -