• Derde on Tour: inhaalrace niet afgerond

• De altijd gezellige ontmoeting met HCSC stond op het programma. Om de een of andere reden liggen we elkaar niet en dat was deze wedstrijd niet anders. Hoop irritaties onderling, kringgesprekken met scheidsrechter en overtredingen op en over het randje. Hoewel Marc met een ‘onmogelijk doelpunt’ voor ons scoorde, gingen de bezoekers toch met een 1-4 voorsprong rusten. Mede omdat de buitenspelval niet goed liep en een miscommunicatie achterin.

In de tweede helft was het spelbeeld compleet anders. We drukten HCSC achteruit, dwongen de ruimte om op hun helft te voetballen af en kwamen via doelpunten van Rintse en Gideon terug tot 3-4. Ons aanvallende spel hield ook in dat er voor HCSC ruimte lag en zij dus uit de counter ook kansen kregen. Toen vijf minuten voor tijd de 3-5 viel, was ons verzet gebroken. Wat in de kleedkamer overheerste was het goede gevoel dat we ons in de wedstrijd terug geknokt hebben.

• Zaterdag 6 november
    Opperdoes 3 3