• Derde on Tour: Schagen United A1-Opperdoes 3

 • Voordat de wedstrijd goed en wel begonnen was keken we tegen een 2-0 achterstand aan. Wie waren deze jochies die vakkundig onze fouten in de opbouw afstraften? Op één na waren al deze jongens 19 jaar. De oudste speler van het team is 20 jaar jong. Komen wij aan, met onze gemiddelde leeftijd van 31, waaronder drie veertigers.

  Schagen was uitermate efficient en na 45 minuten stond er een 4-0 stand op het bord en daar konden wij wat van leren. Wat mogelijkheden hadden wij ook. Jeroen werd in een veelbelovende aanval vroegtijdig onreglementair gestuit, René schoot de bal op de lat en Nick kreeg de bal in een onoverzichtelijke situatie ook niet in het doel.

  In de tweede helft kregen we een cadeautje in de vorm van een strafschop. Wout scoorde zijn eerste penalty in zijn carrière ooit. Maar verder was het vrij krachteloos wat we lieten zien. De jonkies van Schagen scoorden er nog drie en liepen uit naar 7-1.

  Overigens hadden wij, ondanks de jonge leeftijd van onze tegenstander, in Stijn de jongste speler op het veld. Deze boom van een kerel is pas 18 jaar oud.

 • Zaterdag 13 november  
  Schagen United 4 7
  Opperdoes 3 1
  Doelpuntenmaker:  
  Wout Dijkman