• Derde on Tour: seizoensafsluiter in mineur

• De laatste competitiewedstrijd betekende ook het afscheid van aanstaande vader Bruce als captain. Hij werd voor de wedstrijd in het zonnetje gezet.

We hadden een volle bank want iedereen wil meewerken aan deze seizoensapotheose. Er stond nog wel wat op het spel namelijk. Bij winst maakten we nog kans van die vermaledijde laatste plaats af te komen. Die bank dunde echter snel uit want achtereenvolgens Nico, Klaas, Matthijs en Jordy vielen geblesseerd uit.

Met rust stond het 1-2. Nadat DTS uit een counter op 0-1 was gekomen maakte Martijn op aangeven van René de gelijkmaker. Uit een corner hernam DTS een voorsprong.

In de tweede helft vielen de 1-3 en 1-4 vrij snel achter elkaar. Het slotakkoord was voor Marc, die van elf meter in de laatste minuut de bal tussen de palen schoof.

Van de laatste plaats kwamen we niet af. Het voorkomen van de honderdste tegentreffer lukte al evenmin. Het is wat het is. Volgend seizoen met hernieuwde energie er tegenaan.

• Zaterdag 28 mei
    Opperdoes 3 2