• Derde on Tour: uit in Opperdoes

 • Om 13.15 stonden we klaar voor vertrek naar Slootdorp, toen we gebeld werden. De velden daar werden alsnog afgekeurd: of we de wedstrijd eventueel in Opperdoes konden spelen. Gelukkig zijn we erg buigzaam en zegden we toe. Omdat de tegenstander alsnog weer haar troepen bij elkaar moest roepen, startten we iets na 14.30 aan onze wedstrijd, uit in Opperdoes dus.

  Waarin het de eerste 20/25 minuten aardig gelijk op ging, maar in het laatste deel Wieringermeer de duimschroeven wat aantrok wat resulteerde in drie tegentreffers en nog een handvol gemiste kansen. Daar tegenover stond bijvoorbeeld wel een reuzekans voor Ruben Trompetter, maar hij zoekt nu nog naar zijn juiste been.

  Om te voorkomen dat we in de tweede helft weer tegen een monsternederlaag aan zouden lopen, werd de formatie iets verdedigender opgesteld. Dat we daarmee aanvallend ook moesten inleveren namen we voor lief, hoewel we er af en toe nog vervaarlijk uit kwamen. Lang bleef de 0-3 op het bord staan – mede te danken aan keeper Mathijs - tot in de laatste minuut Wieringermeer alsnog een keer het net vond.

 • Zaterdag 27 november  
  Wieringermeer 3 4
  Opperdoes 3 0
  Doelpuntenmakers:  
  -