• Derde on Tour: voor de zesde keer 'de nul'

• Dat het geen gemakkelijk seizoen zou worden, wisten we bij aanvang van het voetbaljaar al wel. Maar na de 6-0 nederlaag tegen Schagen United zakten we naar de laatste plaats, ook omdat Sporting Andijk verrassend won.

Voor de zesde keer dit seizoen hielden we ‘de nul’. In aanvallend opzicht dan tenminste. We scoorden weer niet, net zoals dat niet lukte tegen De Zouaven, Always Forward, BOL, Wieringermeer en Kleine Sluis. En bij gebrek aan een spits met killer-instinct en juiste aanvoer vanaf de andere linies zal het ook vast niet de laatste keer geweest zijn.

Veel mogelijkheden om te scoren waren ons ook dit keer niet gegund. En aan de overkant was Schagen scherper zo gauw er een foutje gemaakt werd. De 0-3 ruststand was niet geflatteerd, mede omdat doelman Frank ook een aantal mooie reddingen maakte.

In de tweede helft hielden we twintig minuten stand, daarna scoorde Schagen drie keer in een minuut of tien. Daar bleef het gelukkig bij, al kwam de tegenstander nog een aantal maal gevaarlijk voor het doel.