• Help VVO aan nieuwe leden - en profiteer zelf mee!

• Wil je voetballen bij een gezellige dorpsclub, waar plezier en prestatie hand in hand gaan? Kom dan voetballen bij vv Opperdoes.

Voor iedere leeftijdscategorie hebben we ruimte voor versterking. Zowel in de jeugd, om met je vriendjes en vriendinnetjes te kunnen voetballen, als op recreatief niveau in ons derde elftal verwelkomen we je graag.

Maar ook om de A-selectie te versterken. Ons eerste en tweede elftal hebben beide goed gepresteerd in de vierde klasse zaterdag en we willen deze lijn graag voortzetten in het nieuwe seizoen. Met Martin Glim als trainer, het eerste elftal dat totaal in het nieuw wordt gestoken en de velden die een grote opknapbeurt krijgen moet dat zeker goed gaan komen.

Zie jij het ook zitten? Schrijf je dan snel in via https://www.vvopperdoes.nl/lid-worden/. Een mailtje sturen naar ledenadministratie@vvopperdoes.nl of een belletje met 1 van de bestuursleden kan natuurlijk ook.

Actie!

Omdat we het zo belangrijk vinden om nieuwe leden aan onze club te binden willen wij iedereen die een lid aanbrengt belonen met € 25,00*. Dus als je het voortouw neemt om 3 vrienden te bewegen lid te worden levert dat al snel € 75,00 op. Daarnaast zal het nieuwe lid éénmalig € 25,00 korting ontvangen op zijn/haar contributie. Mooi meegenomen toch?

Tot snel,

Bestuur vv Opperdoes

*uitkering vindt plaats nadat de contributie van het nieuwe lid is geïnd.