• Jachtservice De Waterman balsponsor bij competitiestart

• Na enkele oefenwedstrijden en drie bekerwedstrijden, vangt zaterdag de competitie aan voor het eerste elftal. Om 14.30 uur wordt afgetrapt tegen Dindua, een bekende tegenstander die we in het verleden vaak zijn tegengekomen.

Jachtservice De Waterman is sponsor van de wedstrijdbal, waarvoor hartelijk dank.

Dindua plaatste zich in de afgelopen weken voor de knock-outfase van het bekertoernooi door in een poule met Kadoelen, Sloterdijk en Hercules Zaandam ongeslagen poulewinnaar te worden.

Ook Opperdoes maakt nog kans op de volgende ronde maar dan moet ZCFC dinsdagavond niet met meer dan 10-0 van Zaandijk winnen.

Wilt u dit seizoen ook een wedstrijdbal sponsoren? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie via info@vvopperdoes.nl