• JO10 na rust langs MOC

• Vandaag 5 oktober moesten we voetballen tegen MOC in Midwoud. We begonnen op een vrij nat veld, ik kreeg er koude voeten van!
    We gingen al snel in de aanval, maar MOC had een goede verdediging. Er kwam een mooi schot van David, maar helaas mocht hij er niet in. MOC ging nu ook in de aanval en na een paar pogingen was het raak, 1-0 voor MOC.
    Meteen even tijd voor een minuutje peptalk. Ivo kreeg een kopstootje en hij mocht een vrije trap nemen en die zat erin, 1-1! Toen kwam de bal bij David en die scoorde de 1-2. Er kwamen nog wat pogingen van VVO maar de keepster van MOC hield ze goed tegen.
    MOC kreeg de bal en scoorde 2-2. En daar was de fluit voor de rust.

Even een bekertje lekkere limonade drinken en wat aanwijzingen om de wedstrijd beter te maken, gingen we het veld weer op.

Na de rust ging ik in de aanval en scoorde ik, 2-3. Weer wat overspelen en ik kreeg weer de bal en scoorde nog een keer, 2-4. Toen bleef het even rustig wat betreft de doelpunten. We waren aan het overspelen en op een gegeven moment had ik weer dekans om te scoren en die was weer raak! 2-5 en meteen weer, 2-6! Na een mooie bal van David schoot ik hem er weer in, 2-7. En de laatste doelpunt was met een mooie sliding, 2-8. Ik heb gewoon 2 hattricks gemaakt!

In de kleedkamer kreeg ik van de coach de aanvoerdersband voor de volgende wedstrijd. Dit hebben we sinds vorige week, voor de beste speler van de wedstrijd.

Groetjes Koen Wit