• JO8-1 na rust op volle oeren

 • Twisk, 28 september 2019
  TSV Twisk/VV Opperdoes O8-1 - MOC 8-1

  Het had de hele week zo'n beetje geregend, maar rond half 8 kwam het verlossende woord. We mochten het veld op. Wel mochten we nog wachten tot 09.00 uur voordat we gingen aftrappen.

  De wedstrijd begon en TSV/VVO was fel deze ochtend. Het was een klutsgoal die via Lauren en Julian van Hoof in het doel belande. Lauren was zo ruiterlijk om aan te geven dat Julian van Hoof de bal als laatste raakte. De kids hadden de smaak te pakken en er werd goed samengespeeld, goed doorgejaagd. Dit zorgde ervoor dat TSV/VVO via Julian van Hoof op een 2-0 voorsprong kwam. De mogelijkheid om door te drukken voor een monsterscore was daar, maar TSV/VVO liet de boel nog leven. Er werd veel getikt maar er kwam steeds net geen doelpunt uit. MOC bleef hierdoor leven en braken een paar keer goed door. Brandon keepte voortreffelijk en hield de stand op 2-0. Toen vond de scheidsrechter het best en werd er voor de rust gefloten.

  Tijd voor een kleine teambespreking/limonade pauze.

  Terug op het veld begonnen de kinderen weer lekker fel, een mooie aanval over de flank van Julian van Hoof en die gaf de bal prima voor op Lauren, Lauren wachtte geen moment en schoot de 3-0 tegen de touwen. TSV/VVO had de smaak te pakken en Brandon zorgde met een prachtig afstandschot voor de 4-0. In de tussentijd kwam MOC er nog een paar keer gevaarlijk uit, maar Thijs was de oplettende keeper in de 2e helft en er ging geen bal in. Na een aanval van MOC, welke werd afgeslagen door Cherelle, Neeltje en Isis, kwam de bal uiteindelijk terecht bij Julian Groot. Julian deed wat zijn naamgenoot al eerder deed, namelijk scoren. Het was 5-0 en de koek was nog niet op. De kinderen waren hongerig voor de goal en Julian van Hoof zorgde met goed samenspel tussen Sven, Daan, Lauren en zichzelf voor het 6e doelpunt. Ook na deze goal was de koek nog niet op en de kers op de taart kwam op naam van Daan en Remy. Remy pikte de bal op en zocht Daan, zonder twijfel haalde Daan in een keer de trekker over, 7-0. Wat een weelde. Vlak hierna werd er afgefloten door de scheidsrechter.

  Wat heeft iedereen weer goed gespeeld! De smaak van een overwinning is lekker. Op naar de volgende competitiewedstrijd. 12 oktober thuis tegen FC Medemblik om 09.00 uur.