• JO8 houdt de punten in Twisk

 • Het was een zonovergoten ochtend en de kinderen hadden er ontzettend veel zin in! De vooruitzichten waren veelbelovend. De volle ploeg was aanwezig en ook de trainer kwam kijken.
   
  Klokslag 9 uur werd er afgetrapt door VVW. Maar voordat VVW de bal al 5x rond had gespeeld, zorgde Julian van Hoof voor de 1-0 voorsprong voor TSV/VVO. Het spel was zorgvuldig en bij vlagen werd VVW weggetikt. Julian van Hoof zorgde vrij snel na de 1-0 voor de 2-0. Even wat verse krachten in het veld en Sven zorgde na goed samenspel met Lauren en Brandon voor de 3-0. De kids hadden de smaak goed te pakken en bij TSV/VVO viel Ed in, Ed heeft een grootse naam. Goals gemaakt voor onder andere Ajax, Atletico, Barcelona. Ed maakte na een prachtig schot van Julian van Hoof de 4-0. Wat een weelde zeg. 4-0 voorsprong, het kan niet op. Lauren was heerlijk aan het bikkelen en bleef, vanwege haar gips, goed uit de duels. Na goed werk van Jonathan en Remy, kwam de bal terecht bij Lauren en ze was scherp, 5-0! Toen lieten de kids de teugels even vieren en kwam VVW terug tot 5-1. Maar na goed stoorwerk van Daan, Julian Groot & Remy zorgde de laatstgenoemde, na een dribbel a la Tommy Beugelsdijk voor de 6-1! Vlak na de 6-1 was het rust. Dus, limonade en een teambespreking.
   
  Na de rust gingen we weer terug het veld op. De kids kwamen ontzettend scherp de kleedkamer uit en Julian van Hoof zorgde voor de 7-1. De kids bleven vol gas geven, hierdoor kwam VVW toch terug in de wedstrijd, het werd 7-2, 7-3. Hierna was het de beurt aan ons. Het centrale blok werd gevormd door Cherelle en Isis. Even wat meer rust aan de bal, de aanval kwam van Julian Groot, Julian van Hoof, Daan, Sven, Lauren & Remy. Achterin stonden Brandon, Jonathan & Neeltje goed te verdedigen. Thijs stond heel goed te keepen. Maar om even door te gaan met de wedstrijd, Brandon zag waar de ruimte lag en gaf een prachtige bal op Julian van Hoof en Julian twijfelde niet en haalde verwoestend uit voor de 8-3. Neeltje zorgde voor een opening aan de linkerflank en in die opening kwam Julian van Hoof, die kreeg de bal van Isis aangespeeld en knalde uit onverwachte hoek op het doel, 9-3.
   
  Het was nog niet gedaan, want Daan zakte gedurende de 2e helft steeds in en begon lichtelijk in de Tadic rol te spelen, vragen om de bal, zoeken naar de openingen. Er kwam een opening bij Julian van Hoof, die twijfelde niet en haalde uit voor de dubbele cijfers. Het was 10-3. Nadat Brandon, Sven en Cherelle goed aan het jagen waren kwam de bal terecht bij Julian van Hoof, hij begon met een demarrage en alle verdedigers zagen zijn hielen. Lauren stond goed opgesteld en zorgde ervoor dat zowel de keeper en de directe verdedigers afgeleid waren, Julian van Hoof haalde uit voor de 11-3. Nu lieten de kids de teugels weer wat vieren en VVW kwam terug tot 11-5. Na de 5e treffer van VVW werd er afgefloten en mochten er nog pingels genomen worden. Deze waren ook in het voordeel van TSV/VVO. 
   
  De eerste 3 punten van dit seizoen zijn binnen en bleven in Twisk. Volgende week wacht ons een krachtmeting tegen MOC 8-1. Deze wedstrijd zal wederom in Twisk worden aangevangen rond de klok van 9 uur.