• JO8 waant zich in speeltuin tegen Zouaven

 • We mochten weer eens een competief wedstrijdje voetballen, dit was alweer een maand geleden. Nou hebben we vorige week nog wel geoefend tegen een 2e klasser (en gewonnen). Maar een wedstrijd in competitieverband was al even geleden.
   
  Rond de klok van 10 uur werd de bal aan het rollen gebracht door de tegenstander, TSV/VVO had de smaak snel te pakken en nadat Julian van H een geweldige voorzet afleverde bij Lauren was het 1-0 voor TSV/VVO. De druk vanuit TSV/VVO stond er goed op en Jarno zorgde voor de 2-0. Er werd goed doorgevoetbald en voordat we het doorhadden was het alweer 3-0, wederom van de voet van Jarno. Het leek wel alsof TSV/VVO zich in een speeltuin waande, want Jarno maakte zijn hattrick en zorgde hiermee voor een 4-0 voorsprong. De jongens en meiden waren goed bezig en elke bal die werd verspeeld door Zouaven pikte TSV/VVO op. Na zo'n actie werd het 5-0, maar dit keer schoot Julian van H raak. De kinderen bleven doorjagen en waren op zoek naar die 6e treffer. Ondanks dat dit werd geprobeerd door Remy, Julian G, Daan en Brandon.. Wou die bal maar niet in de goal. We gingen rusten met een 5-0 tussenstand.
   
  Korte teambespreking en de kinderen hadden er weer zin in. Snel terug naar het veld en beginnen maar, wel een keeperswissel. Remy ging op het doel en Thijs ging het veld in. 
   
  Een gedeelte van het publiek was nog te vinden in de kantine, toen Daan zorgde voor de 6-0. Isis was een goed slot op de deur en die deed goed haar best, schuwde geen duel. Julian van H had beloofd 7x te gaan scoren in de 2e helft. Met de 7-0 zorgde hij voor de 1e van de 7 treffers die hij zou maken. De 8-0 kwam er snel achteraan en wederom was het Julian van H. Hiermee was de 2e hattrick van dit duel een feit (Jarno, Julian van H). TSV/VVO voetbalde lekker en Julian van H schoot de 9-0 tegen de touwen. Toch mocht Zouaven wel iets terug doen, de aandacht verslapte een beetje en het was opeens 9-1. Dit was even die 'schop onder de kont' om de aandacht weer terug te krijgen, Julian van H schoot de 10-1 tegen de touwen. Brandon probeerde het van een afstandje, maar schoot helaas mis. Daan kreeg de bal van Thijs en bracht dat kanon van hem in stelling, 11-1. Dat was alweer goal nummer 2 voor Daan vandaag en hij kon natuurlijk niet achterblijven tegenover zijn broer, na een mooie aanval zorgde Daan, ook voor zijn 3e goal van de wedstrijd voor de 12-1. Dus de 3e hattrick van dit duel was ook een feit. Julian van H zorgde na een scrimmage voor de 13-1. Nadat Julian van H op het doel schoot, de keeper zat ernaast en Lauren tikte deze nog aan, het was 14-1, maar of Lauren de bal nog voor of na de lijn raakte blijft lastig te zien. Geen VAR op dit niveau om de goal te kunnen terugkijken.
   
  De pingels waren voor TSV/VVO. 
   
  Komend weekend wacht ons de derby in Medemblik. We zullen om 09.00 uur aftrappen en om 08.20 uur vertrekken vanaf de Sportlaan.