• Kees Zwaan zwaait af en is erelid

• Op de Algemene Ledenvergadering van vanavond zwaaide Kees Zwaan na 24 jaar bestuurslidmaatschap af. Kees is in die periode van onschatbare waarde geweest voor onze vereniging. Kees wist alle regels en potjes subsidies te vinden, was proactief en zette zich meer dan alleen als penningmeester in. Hij beheerde de financiĆ«n onder zeven verschillende voorzitters, in zijn periode zijn er twee verbouwingen geweest en was Kees betrokken bij tal van activiteiten om de clubkas gevuld te houden.
    Kees werd daarom benoemd tot erelid van de vereniging. De bijbehorende versierselen kreeg hij opgespeld van zijn zus Anita.
    Groot was de verrassing van Kees toen hij ook nog door de KNVB werd behangen met de Gouden Speld voor zijn betrokkenheid en inzet voor onze vereniging.
    Kees, het is je van harte gegund! Nogmaals dank voor al die jaren belangeloze inzet.