• KNVB besluit: geen voetbal meer dit seizoen

• Beste leden, supporters en sponsors,

U zal het ongetwijfeld al gehoord of gelezen hebben; Het kabinet heeft besloten om de coronamaatregelen te verlengen tot en met dinsdag 28 april.

We moeten met z’n allen dus nog meer geduld hebben voordat we al onze dagelijkse bezigheden weer kunnen hervatten. Dit geldt ook voor het voetballen bij vv Opperdoes.

In reactie op het besluit van het kabinet heeft de KNVB besloten om alle competities in het amateurvoetbal per direct te beëindigen.

Wat houdt dit concreet in: Er komen voor dit seizoen geen eindstanden en er zijn dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start ieder team in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Dit besluit heeft de KNVB weloverwogen genomen. Wij vinden het ontzettend jammer maar hebben begrip voor deze beslissing. Het bestuur zal doorgaan met het treffen van voorbereidingen voor het volgend seizoen. Hierover hebben wij morgenavond overleg. Dan zullen we ook besluiten wat we met het Stratentoernooi gaan doen. We houden u op de hoogte en rekenen op uw betrokkenheid bij de club.