• Hoe meld ik me aan als nieuw lid?

• Iedereen kan lid worden van de mooiste vereniging van Nederland. Inschrijven gaat dan ook simpel. Neem contact op met de ledenadministratie.

Lever het ondertekende inschrijfformulier in bij Dennis.

De contributie per seizoen bedraagt:

A-SelectieB-Selectie + VrouwenJ018J/M017 - J/M014J/M013 - J/M08
    Contributie 120,- 120,- 110,- 93,- 79,-
    Wasgeld 30,- 15,- 15,- 15,- 15,-
    Kledingfonds 5,- 5,- 5,- 5,- 5,
    Bijdrage tape 5,- 0,- 0,- 0,- 0,-

Totaal 160,- 140,- 130,- 113,- 99,

De contributie voor Kabouters bedraagt € 25,00

Extra kosten voor niet automatische incasso zijn € 5,-

De contributie is inclusief wasgeld en bijdrage aan het kledingsfonds, dwz voor ieder lid is er een paar sokken, voetbalbroek en shirtje aanwezig op de speeldag. Het wasgeld wordt aan het einde van het seizoen uitgekeerd aan de vaste wassers van het betreffende elftal.

Afmelden

We hopen het natuurlijk niet, maar het zou kunnen gebeuren dat je na dit seizoen niet verder gaat als lid van Voetbalvereniging Opperdoes. We vragen je dan tijdig af te melden als lid. Afmeldingen moeten vóór 1 juni schriftelijk (per e-mail) bij de ledenadministratie gemeld worden. De gegevens vindt u onder het kopje contact en Lid worden?

Uitsluitend opzeggingen gedaan bij de ledenadministratie worden in behandeling genomen. Dus niet bij de trainer of bij de coach.