• Minutenspel 2023 van start

 • Net als voorgaande seizoenen organiseren we ook dit jaar weer het minutenspel bij thuiswedstrijden in de competitie van Opperdoes 1. Doe je ook weer mee?

  Voor elke thuiswedstrijd krijgt iedereen random/willekeurig een minuut toegekend. Deze minuut correspondeert met de minuut waarin Opperdoes 1 zou moeten scoren. Je speelt dus niet het hele jaar met dezelfde minuut. Het kan dus zijn dat je op de eerste speeldag de 20e minuut hebt en op de tweede speeldag de 37e en op de derde speeldag misschien wel de 81e. Dat is niet van te voren te bepalen. Deze lijst wordt gecommuniceerd op onze website en op de wedstrijddag zelf in de kantine.

  Hoe werkt het?

  De inleg bedraagt € 20,00 per gekochte minuut.

  Elke thuiswedstrijd verdelen we € 60,00 onder de winnaars van die dag. Als Opperdoes 1x scoort, dan krijgt de eigenaar van die minuut de volle mep. Wordt er twee keer gescoord, dan krijgt iedere gelukkige eigenaar € 30,00 enzovoort.
  Als er niet gescoord wordt door Opperdoes, dan schuift de pot op naar de volgende thuiswedstrijd.

  Je kunt je deelname vastleggen bij Gideon in de kantine tegen contante betaling of stuur nu alvast een mailtje naar penningmeester@vvopperdoes.nl met daarin het totaal aantal gewenste minuten en een telefoonnummer waarnaar hij je een betaalverzoek kan sturen.

  Je doet dan, vanaf de start van de competitie op 23 september, het hele seizoen mee.

  Kom maar op met die aanmeldingen!