• MO13 houdt stand tegen Blokkers

• Vandaag stond de wedstrijd tegen de meiden mo13 van de Blokkers op het programma die op dit moment op de tweede plaats staan.

Nou is het in Opperdoes een groter probleem aan het worden om op elke wedstrijd een scheidsrechter neer te zetten maar in Blokker is dit ook al niet anders.

Er was dan ook geen scheidsrechter aangesteld, om dat die er simpel weg niet was, dus heeft een vader van een speelster de wedstrijd gefloten. Achteraf kwam ik er achter dat er 4 meiden van mo15 mee deden met de mo13,maar dit werd in tegenstelling met voorgaande jaren niet gecontroleerd voor de wedstrijd.

Omdat deze meiden op de tweede plaats stonden, waren de meiden al gewaarschuwd dat het vandaag niet gemakkelijk zou gaan als voorgaande wedstrijden.

Maar de meiden van de Blokkers speelden zeer slordig en dat resulteerde er in dat onze meiden met dit nivwau mee gingen doen. Een opmerking van Mia in rust van ze doen maar wat kon ik alleen maar beamen. Dus was van het normaal zo leuke spel van onze meiden was niet zoveel meer over.

Na een kwartier spelen kregen wij een doelpunt tegen maar er werd terug gevochten door onze meiden en vlak voor rust kwamen wij op een gelijke stand door goed door zetten van Daniqeu.

Rust 1-1

Na de rust werden onze meiden sterker en zo kwamen wij na 10 minuten op een 1-2 voorsprong doel punt van Danique. Een wat rommelige face werd het later weer 2-2 en even later zelfs 3-2, zou het dan toch gaan gebeuren dat we na drie keer winnen vandaag gaan verliezen!. Nee want in de laatste 10 minuten van de wedstrijd werd er fel gestreden door onze meiden en op aangeven van Danique maakt Lorena de 3-3 en wisten wij stand te houden tegen een versterkte mo13 van blokkers.

Wij staan nu mooi op de derde plaats in de competitie en is dit in het eerste jaar dat wij op een heel veld spelen een heel knappe prestatie.