• Piet Kok neemt afscheid van Club van 100

• Na dertig jaar heeft Piet Kok maandag afscheid genomen als secretaris van de Club van 100. Piet was sinds de oprichting van de Club van 100 secretaris van dit bestuur. Cv100-voorzitter Wim Euwen overhandigde Piet een boeket en bon als dank voor bewezen diensten.

De Club van 100 – genoemd naar de toenmalige inleg van 100 gulden per jaar – ondersteunt de vereniging met de aanschaf van stoffelijke zaken. In de jaarvergadering van maandag werd besloten tot de aanschaf van nieuwe koelkasten onder de bar en een ondersteuning in de aanschaf van nieuwe doucheknoppen.
    In dertig jaar tijd is de Cv100 gegroeid van 14 tot 47 leden. De contributie bedraagt minimaal 50 euro per jaar en eens per jaar wordt op de jaarvergadering bepaald waar de vereniging mee ondersteund kan worden.
    Ook lid worden van de Cv100? Neem contact op met Wim Euwen of Kees Zwaan. Dit kan ook via een mail aan penningmeester@vvopperdoes.nl