• Tussenstand vrijdag 27 november

11.55 uur 's ochtends

€ 2.598,72

• Geef Corona een 'Tikkie' terug

Onze voetbalvereniging is hard geraakt door Corona. Al lange tijd wordt er nauwelijks gevoetbald. Dit heeft verregaande gevolgen. Voor ons als vereniging, als verbindende factor in het dorp maar ook financieel. Ga maar na: geen wedstrijden of stratentoernooi en dus al maanden lang geen kantineomzet. Ondertussen lopen de maandelijkse kosten gewoon door en het einde is nog niet zicht!

Dat zijn harde klappen!

• Geef Corona daarom een ‘Tikkie’ terug en steun je club met een bijdrage.
    Scan de QR-code en volg de link naar het betaalverzoek. Via deze veilige iDeal-omgeving kun je eenvoudig doneren aan onze voetbalclub. Je zit verder nergens aan vast maar je helpt ons enorm deze periode door te komen. Dank je wel!

Zo lever je jouw bijdrage via iDeal-QR:
    1. Open de bankapp, Tikkie-app, fotocamera of generieke QR-scanner op uw mobiel
    2. Scan de QR-code hier of klik op deze link
    3. Kies het opgegeven bedrag of pas het zelf aan. Rond de iDeal-transactie af
    4.Breng deze actie ook onder de aandacht van je huisgenoten en vraag hen ook mee te doen

Op andere wijze doneren?
    Maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL26 RABO 0333 0030 12 t.n.v. Voetbalvereniging Opperdoes o.v.v. donatie

Zakelijk doneren?
    Neem contact op via penningmeester@vvopperdoes.nl.

• Vrienden van vv Opperdoes