• Tom en Alinda genomineerd als vrijwilliger van het jaar

• Tom en Alinda Kramer-Oppenhuis zijn door de gemeente Medemblik genomineerd voor de Vrijwilligersprijs 2019.

Lid van verdienste Tom Kramer was enkele jaren geleden zeer nauw betrokken bij onze mooie vereniging. Tom was jarenlang voorzitter van de jeugdafdeling, lid van de stratentoernooicommissie, organiseerde vele jeugdactiviteiten en nog veel meer. Tegenwoordig is Tom nog steeds betrokken bij de club en staat als vrijwilliger achter de bar in de kantine.

De gemeente Medemblik heeft Tom en Alinda nu genomineerd voor hun jarenlange inzet als pleegouder bij Pleegzorg Parlan (al bijna 11 jaar). Bij hen wonen twee kinderen en naast deze zorg en opvoeding bieden ze crisisopvang voor kortere perioden. Daarnaast zijn ze ook crisis pool pleegouders. Dan zijn ze enkele weken per jaar ook beschikbaar voor directe crisis plaatsingen. Tom en Alinda zijn erg belangrijk voor Pleegzorg Parlan!

Stem daarom op Tom en Alinda voor de vrijwilligersprijs 2019 van de gemeente Medemblik