• Van de voorzitter..

 • Trainen tot en met 22 mei

  Na twee maanden van grote stilte op en rond ons complex hebben we afgelopen week onze jeugdleden weer mogen verwelkomen. Mooi om te zien dat zowel de trainers als de kinderen met zoveel plezier en enthousiasme weer aan het sporten zijn.

  Een aantal bestuursleden is druk bezig geweest om dit mogelijk te maken en via deze weg wil ik ze voor hun inzet bedanken. Ik merk dat in deze tijden van onzekerheid de betrokkenheid groot is en ook dat is mooi om te constateren.

  Ondertussen zijn we ook nadrukkelijk met de gemeente in contact over het groot onderhoud van de velden. En dan hebben we het over een totale renovatie van het A en B-veld. Dit zal in twee fases gaan plaatsvinden waarbij de eerste fase start op 25 mei aanstaande. Bij de start van het nieuwe seizoen zullen de velden dan al een stuk opgeknapt zijn, maar de echte renovatie zal in de 2e fase uitgevoerd gaan worden.  Mocht daar meer nieuws over zijn dan zullen wij dat delen met alle leden. We kunnen hier spreken van een goede ontwikkeling waar iedereen straks profijt van zal hebben.

  Dat betekent dat er tot en met 22 mei getraind kan worden volgens het schema dat eerder is uitgebracht.

   

  Oproep nieuwe leden

  De betrokkenheid van de vrijwilligers maar ook van onze leden en sponsors is nu van essentieel belang voor het voortbestaan van de vereniging. Het is geen geheim dat voor een aantal teams het ledenaantal erg krap is en iets wat we nu niet kunnen gebruiken is dat leden gaan stoppen. Sterker nog, ik wil een oproep doen aan iedereen die vv Opperdoes een warm hart toedraagt om lid te worden of lid te blijven. Hetzelfde geldt voor onze sponsors.

  Hierin kan jij het verschil maken. Probeer vrienden en vriendinnen enthousiast te maken om bij ons te komen voetballen. Vooral in de leeftijdscategorie JO14, MO14, JO16 en Dames hebben we nog versterking nodig. En mocht je in de vorm van sponsoring een bijdrage willen leveren dan bespreken we graag de verschillende mogelijkheden en wensen met je.

   

  Bestuursfuncties

  Ik wil ook nog aandacht vragen voor de bestuursfuncties penningmeester en secretaris. Het valt niet mee om voor deze functies geschikte kandidaten te vinden maar ook hier is het van essentieel belang dat deze op korte termijn worden ingevuld. Het bestuur gaat graag met je in gesprek om ook hier te kijken naar de mogelijkheden.

   

  John van Dijk
  Voorzitter vv Opperdoes
  06-20621828