• De laatste dagen van het jaar staan traditiegetrouw altijd in het teken van terugblikken. Het is – op z’n zachtst gezegd – een merkwaardig jaar. We werken thuis, laten ons testen, wassen onze handen stuk, zien soms ziek en zeer in onze omgeving, we houden afstand en er zijn beperkende maatregelen van kracht.

Die maatregelen raken ook onze voetbalvereniging. Toen half maart de poort op slot ging, konden we niet bevroeden dat we tot in december slechts een handvol wedstrijden hebben kunnen spelen. En de kantine is al die tijd niet of nauwelijks open geweest.

Dat raakt onze vereniging hard. Niet alleen missen we onze leden, vrijwilligers en supporters langs de lijn, maar ook financieel worden we geraakt. Inmiddels zijn we druk (geweest) met verschillende initiatieven: de Grote Clubactie, de actie Tikkie Terug en voor begin januari staat er een flessenactie gepland door de meiden van de MO15.

Wij kunnen niet anders dan ontzettend dankbaar zijn voor jullie vrijgevigheid bij deze acties.

We hopen dat iedereen weer snel kan terugkeren op ons complex. Om wedstrijden te voetballen, om vrienden te ontmoeten, om het sociale contact weer op peil te brengen. En om onze vereniging gezond te houden. We staan te springen om weer aan de slag te mogen. Het wachten is op groen licht van de overheid. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Wij wensen iedereen – ondanks alle beperkingen –
    een fijne kerst en een gelukkig(er) nieuwjaar.

John van Dijk