• Sinds 14 oktober 2020 hebben wij de poorten van het complex noodgedwongen gesloten voor voetbalwedstrijden. Hoe lang zou het duren? 1 maand, half jaar of nog langer? Niemand kon daar een zinnig woord over zeggen. Maar hoe langer het zou duren, hoe moeilijker het voor de club zou zijn. Zoveel was wel duidelijk.

Geen tijd om af te wachten en achter de schermen hebben we dan ook niet stil gezeten. Spontane acties zoals Geef Corona een ‘Tikkie’ terug!, de flessenactie georganiseerd door MO15 in samenwerking met de Spar en de spontane uitverkoop van de kantinevoorraad zijn daar een paar voorbeelden van. Daarnaast geven we op dit moment de kantine een opfrisbeurt en worden beide velden compleet vernieuwd, zodat we iedereen straks in een opgemaakt bedje kunnen ontvangen.

Het belangrijkste is dat we op sportief gebied actief zijn gebleven. Onze trainers hebben het hele jaar door hun teams getraind en voor de jeugd van Opperdoes (al dan niet lid) zijn regelmatig op de zaterdagen activiteiten georganiseerd.
    We kijken inmiddels ook naar seizoen 21/22. Zowel bij de senioren als de jeugd wordt hard gewerkt aan de teams voor volgend seizoen.

Voor de jeugd trekken Jan Ploeg, Volkert Jan Putting en Cees Hus de kar. Niet de eerste de besten en dat gaat heel goed. De kinderen zijn enthousiast en de opkomst is hoog. De inzet van de jeugdcoördinatoren en de trainers wordt ook beloond doordat de meeste jeugdleden het volgende seizoen gewoon lekker blijven voetballen. En daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Graag verwelkomen we natuurlijk wel nieuwe leden. Jongens èn meisjes, in alle leeftijdscategorieën. Aanmelden kan via https://www.vvopperdoes.nl/lid-worden

Huidige MO17
    Speciale aandacht gaat uit naar onze huidige MO17. Van dit team blijven helaas maar 7 meiden over. We willen het liefst dat ze bij vv Opperdoes kunnen blijven voetballen als meidenteam, maar als dames 1 is ook een goede optie. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact op via info@vvopperdoes.nl. Rechtstreeks een berichtje naar mij sturen kan ook.

Tot slot wil ik alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Tot volgend seizoen!
    Groet,
    John van Dijk