• Weekend vol toppers!

• Voor zowel het eerste als tweede elftal wacht morgen (zaterdag de 15e) een topper.  In Hoorn ontvangt koploper Always Forward ons eerste.

De Hoornaren wisten dit seizoen slechts twee keer niet te winnen. Eén van die wedstrijden was de heenwedstrijd in Opperdoes (0-0). Bij winst in Hoorn houdt ons eerste zicht op de tweede periodetitel (waar Always Forward zaterdag bij minimaal een gelijkspel beslag op legt), maar belangrijker is het handhaven van de vierde plaats op de ranglijst.

De aftrap in Hoorn is om 16.00 uur.

Wie niet naar Hoorn afreist kan in Opperdoes gaan genieten van een onvervalste topper en derby van het tweede tegen FC Medemblik 2, een wedstrijd tussen de nummers 3 en 2 van de ranglijst. Bij winst passeert Opperdoes Medemblik en koploper De Blokkers (al heeft die dan nog een wedstrijd tegoed).

Drie weken geleden was Medemblik nog met 3-1 te sterk, zullen de mannen van Bram en Wiljan zich nu kunnen revancheren? Aftrap aan de Sportlaan staat gepland om 14.30.