• Wiljan van Splunter Lid van verdienste, Gideon Smit Vrijwilliger van het jaar

 • Op de drukbezochte en zeer gezellige nieuwjaarsreceptie is Wiljan van Splunter benoemd tot Lid van Verdienste van Voetbalvereniging Opperdoes.

  Wiljan stopte deze zomer met zijn bestuursfunctie maar is onder andere als assistent-scheidsrechter van het eerste elftal en lid van de technische commissie nog op verschillende vlakken actief binnen de club.

  Wiljan was sinds zijn aantreden in het bestuur (2013) bestuurslid algemene zaken en was in die rol onder andere verantwoordelijk voor het onderhoud van het complex en de oudpapierinzameling.

  Zus Mary spelde Wiljan het bij het Lid van Verdienste behorende speldje op. De bos bloemen en cadeaubonnen gingen mee naar het thuisfront.

   

   

 • Dezelfde middag volgde voor de vierde maal op rij de benoeming tot Vrijwilliger van jaar. Deze onderscheiding ging naar bestuurslid Gideon Smit die daar behoorlijk mee werd verrast.

  Gideon is al jaren verbonden als vrijwilliger van de vereniging en de laatste jaren als bestuurslid, maar helpt ook veel mee aan activiteiten, zoals de flessenactie die eerdere deze januari-ochtend werd gehouden.

  Uit handen van bestuurslid en vriend Peter Gutter ontving Gideon het beeldje ‘Goede krachten op handen dragen’, een bos bloemen en een cadeaubon.

  Voetbalvereniging Opperdoes hecht enorm veel waarde aan vrijwilliger. Ze zijn onmisbaar binnen een vereniging. Heeft u ideeën, wilt u meehelpen onze vereniging draaiende te houden? Benader een van onze bestuursleden.  Zij gaan graag met u in gesprek.