• Wim en Marja lopen marathon voor Lotte

• Wim Zwaan, lid van verdienste van onze vereniging, en zijn vrouw Marja zijn in training voor de marathon van Amsterdam. Zij zamelen geld in voor onderzoek naar Sarcomen, waaraan vorig jaar hun dochter Lotte is overleden.

Lees hieronder hun verhaal en ondersteun Wim en Marja in hun doel de marathon te lopen en zoveel mogelijk geld op te halen.

"Op zondag 17 oktober 2021 hopen wij de marathon van Amsterdam voor Lotte te lopen.

Onze dochter en zus Lotte is op 17 november 2020 in het AVL overleden als gevolg van een zeer zeldzame en agressieve sarcoom. Ze was net 25 jaar geworden, werkte zelf als verpleegkundige en genoot van haar leven. Lotte is bij ons en uit haar leven weggerukt…

Wij, de ouders en zussen van Lotte, zijn ontzettend trots op haar. Ze heeft zo een strijd geleverd om bij ons te blijven , wij willen nu een strijd leveren voor Lotte. Daarom lopen wij, Wim en Marja, de Marathon voor Lotte.
    Help je ons mee om geld in te zamelen voor onderzoek van Sarcomen?"