• Word lid van de Rabobank en steun VVO

18 mrt 2019
  • Alle rekeninghouders bij de Rabobank zouden ons geweldig kunnen helpen. Net als vorig jaar organiseert de Rabobank met de Clubkas Campagne en dit jaar is de pot groter dan ooit! Liefst € 350.000 is er te verdelen onder de deelnemende verenigingen.

Hoe doe je mee?
    Elke klant van de Rabobank, van 18 jaar of ouder, kan zich aanmelden als lid van de Rabobank. Dit is geheel gratis. Dit doe je via deze link. Kleine moeite. Doe dit uiterlijk 31 maart. Je mag dat in de stemweek je stem uitbrengen.
    Wanneer stemmen we?
    Vanaf 13 april mogen leden van de Rabobank hun stemmen verdelen onder de deelnemers. Voetbalvereniging Opperdoes heeft twee ijzers in het vuur: Naast de Vereniging is dat ook Stichting Voetbalsport Opperdoes. Geef je stemmen aan ons, om de ketels voor de douches te kunnen vervangen.
    Al lid?
    Ben je al lid van de Rabobank? Dan hoef je in eerste instantie niets te doen, maar vanaf 13 april kun ook jij je stem uitbrengen. Voetbalvereniging Opperdoes rekent op jouw stemmen!